HÜDAPAR Sultangazi Belediye Başkan Adayı Abdulbari Duman Basın İle Buluştu

Duman, Sultangazi'de faaliyet gösteren basın mensupları ile kahvaltı sofrasında bir araya gelerek sorularını yanıtladı ve "Devlet desteğini arkalarına alarak çok korkunç paralar harcıyorlar " dedi.

Bilim ve teknolojinin ön planda tutulduğu bir yönetim anlayışı ile Sultangazi'ye hizmet edeceklerini ifade eden Hür Dava Partisi (HÜDAPAR) Sultangazi belediye başkan adayı Abdulbari Duman ve ilçe başkanı Halim Sivi kahvaltı sofrasında basın mensupları ile bir araya geldiler.


Açılış konuşması yapan ilçe başkanı Halim Sivi, "Kıymetli basın mensupları hepiniz hoşgeldiniz. Ayrıca kahvaltımıza icabet ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Malumunuz ülke olarak bir seçim sürecine girdik. Bu seçim sürecinde tüm partilerin hizmet yarışına girdiğini düşünüyoruz. Ve bu hizmet yarışında diğer siyasi partiler ile yada seçmen ile kötü dil yada sert dil değilde kendi projelerini daha yapıcı daha güzel bir şekilde anlatmalarını talep ediyoruz. Dolayısı ile şimdiden seçimlerin hem ülkemize hemde milletimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz " ifadelerini kullandı.
 
 
HÜDAPAR Sultangazi belediye başkan adayı Abdulbari Duman, 31 Mart yerel seçimlerini kazandıkları taktirde, biz bu memleket için daha iyisini nasıl yapabiliriz noktasında bir siyasi mücadele içerisindeyiz. Hiç bir parti bizim düşmanımız değil ve biz hiç bir partiyi hain olarak görmüyoruz. Sadece Sultangazi değil İstanbul genelinde hepimizin yaşamış olduğu başlıca sorunlar var. Biz deprem kuşağında yaşayan bir ülkeyiz. Burada çok acil bir şekilde ve çağın gereklerine uygun, insan onuruna yakışır bir dönüşüme ihtiyacımız var. Tabiki her siyasi parti kazanma iddiası ile ortaya çıkar. Sahada gezer dolaşır kendini anlatmaya çalışır. Ama buda bir gerçektir ki şuan bizim karşımızda siyaset üretenlerin devlet desteğini kendi arkalarına alması ile çok korkunç paralar harcanıyor" ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2024, 14:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER