Sultanşehir Futbol Kulübü Karagümrük ile Anlaşarak Pilot takımı oldu

İlçemizin takımı Sultanşehir Futbol Kulübü, projeleri ve çalışma şekli ile farklı bir spor kulübü olduğunu her fırsatta gösteriyor. 

Sultanşehir Futbol Kulübü Karagümrük ile Anlaşarak Pilot takımı oldu

Kıt imkanları olmasına rağmen 2022 yılını 2 şampiyonluk ile kapatan, 2023 yılında İstanbul Şampiyonasına katılıp mücadele eden Sultanşehir Futbol Kulübü  bir projeye daha imza attı. 
Süper lig takımlarından Karagümrük Futbol Kulübü ile pilot takım olarak daha profesyonel ve kurumsal bir çalışma sistemi ile İlçemizin gençlerinin hayallerine bir adım daha yaklaşması için köprü kurdu. 
Başkan Oğuz Erkan, konu ile ilgili yaptığı açıklamada "Ben Sultangazi'nin asil çocuğuyum, gece konduda büyümüş ilçemizin tüm zorluklarıyla tecrübe edinmiş biriyim. Bu semtin çocuklarına sözümüz ve borcumuzvar. 
Ticari bir anlayış olmadan, boş vaatler vermeden, nokta atışı yaparak daha güvenilir, daha takipli ve referanslı bir sistem ile gençlerin hayalleri için çalışmar yaptık. Karagümrük Futbol Kulübü bizim gibi zorluklarla büyümüş köklü bir kulüp, biz de kendimizi orada daha rahat gördük. Projelerimizden bahsedip karşılıklı anlaşarak imza attık. 
Şimdi bu semtin çocuklarıyla birlikte çalışacağız. Çok çalışacağız, dahada çok çalışacağız. İlçemizin gençleri, sporcularımız için hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER