Yeşilay Sultangazi basın mensupları ve muhtarlar ile kahvaltıda buluştu.

10 Gazeteciler günü öncesi kahvaltılı program düzenleyen Yeşilay Sultangazi şubesi misafirlerini ağırladı.

Her yıl 10 Ocak tarihinde kutlanan Çalışan Gazeteciler Günü öncesi bir program düzenleyen Yeşil Sultangazi şubesi, başkan İsmail Yalçın önderliğinde başkanlık binasında bir kahvaltı programı düzenledi. Programa Yeşilay Genel Merkez İkinci Bölge Koordinatörü Yıldıray Şahin, Sultangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Necati Tekbaş, Sultangazi Muhtarlar Dernek Başkanı Haydar Polat, Mahalle Muhtarları ve Sultangazi'de faaliyet gösteren basın mensupları ile Yeşilay Sultangazi şubesi yönetimi katıldı.

Yapılan kahvaltının ardından sohbet ortamında geçen programda başkan İsmail Yalçın, Sultangazi'de yapmış oldukları çalışmalardan söz ederken, önümüzdeki günlerde Eski Habibler mahallesinde ( YEDAM ) Yeşilay danışmanlık merkezi tarafından temelinin atılması planlanan bağımlılık ile mücadele merkezi hakkında ise bilgiler verdi.

Başkan İsmail Yalçın yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

"Pandemi nedeniyle Yeşilay Sultangazi şube başkanlığımız tarafından yapılan faaliyetler yok denilecek kadar az durumda. Bu nedenle düzenlemiş olduğumuz programda hem çalışmalarımızı anlatıp hem de projelerimiz hakkında bilgi alışverişinde bulunmak istedik. Bunun yanında Yeşilay Sultangazi şubesi olarak spor kulübümüzü kurmuş bulunmaktayız 30'a yakın branşta faaliyet göstereceğiz. Spor kulübümüze başkan olarak ise Sayın Hamza Görer atanmış bulunmakta. İnşallah hep birlikte gerek basın mensuplarımız, gerekse mahalle muhtarlarımız ve Sultangazi'mizde yaşayan 550 bin vatandaşımızın desteği ile Yeşilay olarak bir farkındalık oluşturmaya çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Yeni kurulan Yeşilay Spor kulübü başkanlığına atanan Hamza Görer ise yaptığı açıklamada "Bugün Yeşilay Sultangazi şubemiz tarafından düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldik. Şahsım olarak Yeşilay Sultangazi şubesi tarafından kurulan spor kulübü'nün başkanlık görevine atanmış bulunmaktayım. Sizlerin de desteği ile bir farkındalık oluşturmak adına gençlerimizi, çocuklarımızı, gerek sigaradan, gerek alkol ve uyuşturucudan uzak tutup korumak için böyle bir girişimde bulunduk. Sizlerinde desteği ile hep birlikte başarılı olacağımıza inanıyorum. Hem ilçemiz, hem çocuklarımız, hem de geleceğimiz için inşallah hayırlı bir çalışma olur" ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2022, 08:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER