Sultangazi Yozgatlılar Derneğinde Bayrak Değişimi

Sultangazi Yozgatlılar Yardımlaşma ve Dayanışma derneği önceki gün Zübeydehanım mahallesinde bulunan dernek merkezinde gerçekleştirildiği kongre ile yeni başkanını seçti.

Yapılan kongrede mevcut kurucu başkan Murat Erol adaylığını koymayarak görev süresini tamamladı. Görevi devir alan yeni başkan Mehmet Koçer ise yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi. "Öncelikle selamın aleyküm hoş geldiniz diyorum. İsmim Mehmet Koçer, derneğimizde 9 yıldır faaliyet gösteriyoruz. 2013 yılında kurulan derneğimiz 2021 yılına kadar faaliyetlerini aktif olarak sürdürdü. Daha önce ise kuruluşundan bugüne kadar derneğimizin yönetiminde bulundum. Bir önceki başkanımız olan sayın Murat Erol, kardeşimizin başlatmış olduğu bu düzende derneğimizi hep birlikte güzel yerlere getirmeye çalıştık. Bazı sıkıntılar ve eksiklere rağmen güzel yerlere taşıdık şükürler olsun. Almış olduğumuz seçim kararı ile bizi başkanlığa layık gördüler adaylığımı koydum ve başkanlığa seçilerek göreve başladım. Yeni yönetim ve yeni arkadaşlar ile inşaallah güzel bir düzen kurup derneğimizi ileriye taşımak için elimizden gelen gayreti ve özveriyi göstererek iyi bir Yozgatlılar derneği oluşturacağız. Yapmış olduğumuz bir çok etkinliklerimiz var, arabaşı ve iftar programları yaptık ve taziyelerimiz oldu. İnşaallah önümüzdeki yıllarda, daha iyi ve güzel bir şekilde etkin hale getirerek hemşehrilerimizi burada kaynaştırmak istiyoruz. Kadın kolları ve gençlik kollarımız yoktu bunları aktif hale getireceğiz. Böylelikle de daha güçlü bir yol kat edeceğimize inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Derneğin yeni yönetiminde yer alan Sultangazi'nin tanınmış genç işadamlarından "Özgür inşaat" yönetim kurulu başkanı Gökhan Özgür ise "Yozgatlılar derneğimizi önceki başkanımız olan Murat başkan sayesinde tanıdım bizi davet etti ve katıldık şimdi ise görevi yeni başkanımız Mehmet başkana devir etti. Yeni başkanımızda bizi dernek yönetimine layık gördü görev verdi dernegimiz için elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırız. İnşaallah daha güzel yerlere getireceğimize inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Haber/ Hasan Tik

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2022, 08:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER