Yeniden Refah'lı Başkan Kul'dan Sultangazi basınına jest !.

10 Ocak Gazeteciler Günü nedeni ile ilçe merkezinde düzenlenen programda başkan Yasin Kul, Sultangazi basını ile kahvaltıda buluştu.

Her yıl 10 Ocak tarihinde gerçekleştirilen Gazeteciler günü bu yıl beklenilenden buruk geçse de, yerel basının kıymetini bilen ve sadece seçim döneminde değil geçim döneminde de yanınızdayız diyen bazı siyasi partiler ve stk temsilcileri gazeteciler ile bir araya gelerek bu önemli günlerini tebrik ettiler.

Son düzenlenen programda ise Yeniden Refah Partisi Sultangazi ilçe başkanlığı başkan Yasin Kul öncülüğünde, basın mensuplarını ilçe merkezinde düzenlediği kahvaltı programında ağırladı. Yapılan kahvaltının ardından gazeteciler ile sohbet eden Kul, aynı zamanda yarım elma gönül alma misali bazı hediyeleri de gazetecilere taktim etti.

Başkan Yasin Kul, yaptığı konuşmada ise şu cümlelere yer verdi.  "Vatandaşlarımızın doğru bilgiye ulaşmaları için gecesini gündüzüne katan kar, kış, yağmur, çamur demeden bütün olumsuzluklara rağmen haksızlıklar karşısında susmayan, doğruyu tarafsızca yayınlayan, birilerinin söylediğine göre değil, adaletin öğretisine göre yazan, çizen, konuşan mesleğini hiçbir baskı altında kalmadan icra eden, bu anlamlı ve önemli günde, her türlü saygıyı, sevgiyi fazlasıyla hak eden, ilkelerinden hiçbir koşulda ödün vermeyen kardeşlerimizi kutluyorum. Bu meslek uğrunda hayatını kaybeden, kardeşlerimizi saygıyla minnetle anıyorum. Bugün haber peşinde koşmaya devam eden gazetecilerimizin gününü kutluyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.
Program çekilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi.

Haber/ Hasan Tik

Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2022, 09:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER