Esenyurt'ta yeni evli çiftin mutluluğu 25 gün sürdü.

Esenyurt'ta geçtiğimiz ay evlenen ve annesi ile birlikte yeni alıp hiç kullanmadığı eşyaları bıçakla parçalayan gelin ziynet eşyalarını da alarak evi terk etti.

Esenyurt'ta yeni evli çiftin mutluluğu 25 gün sürdü.

Olay geçtiğimiz günlerde Esenyurt Talatpaşa mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre geçtiğimiz ay evlenerek dünya evine giren Ömer Tik ve Alev Karadeve çifti balayı tatilinden döndükten sonra gelinin annesinin aileye müdehaleleri nedeni ile huzursuzluk yaşamaya başladı. Koca Ömer Tik çıkan tartışma sonrası sakinleşmek için geceyi ablasının evinde geçirirken yeni evli Alev Karadeve ise çağırdığı annesi ile birlikte evi dağıtıp eşyaları bıçakla parçaladıktan sonra ziynet eşyalarını da alarak evi terk etti.

Yaşanan olayı anlatan Ömer Tik "Eşimin telefonuna annesinden gelen mesaj dikkatimi çekti. Okuduğumda şahsıma ve aileme hakaretler ile küfürler vardı. Bunun hakkında eşime söylemim oldu neden böyle şeyler var neden beni kollamıyorsun dedim. Tartışmamız büyüyünce bende daha fazla şiddetlenmemesi için evi terk ettim. Dükkanıma gittim ticaret yaptığım için ertesi gün eve geldiğimde eşyaların hali bu şekildeydi. Bu evi ben sıfırdan kurdum 150 bin TL eşyalara para verdim ve sonuç bu. Annesinin aklına uyarak dinleyerek evliliği sürdürmeye çalıştı bende bunu kabul etmedim çünkü konuşulacak ve konuşulmayacak şeyler var şuanda mahkeme sürecindeyim. Daha 20 günlük bir evliliğimiz vardı. Balayından geldiğimizde annesinin zaten en baştan beri mezhepsel sorunları vardı istemiyordu. Eşimle bir birimizi severek evlendik. Hatta ilk sevgili olduğumuz dönemde ayrıldık ondan dolayı sağlıksal sıkıntılar yaşadı intiharın eşiğine kadar geldi. Bu nedenle annesi bir nebzede olsa yumuşayıp evliliğimizi onayladı ama onayladıktan sonra 20 gün geçmeden ailemin içine karışması nedeniyle tartışmalarımız sonucunda yuvamı yıktı. Giderken eşyalarıma da zarar verdi. Onun haricinde tüm özel eşyalarım ve ziynet eşyalarım hiç birisi yok evimde ve aldıklarını da inkar ediyorlar. Evin halini zaten görüyorsunuz. Bu konu hakkında istediğim kadar seveyim bu bir boşanma sebebidir ve boşanma talebinde bulundum. Mahkemem açıldı en yakın zamanda boşanmak istiyorum" dedi. 

Kaynana Dilber Tik ise " Oğlumun evini ne şekilde kurduk kız ve oğlum bir birilerini çok seviyorlardı bizde onların arkasında durduk annesinin aklına uyarak evi bu şekilde yaptı. Ziynet eşyaları ve ne varsa hepsini toplayıp götürmüş ve şuan inkar ediyorlar. Evide bu perişan halde bırakıp gitti. Yazık günah değilmi oğlumun evini ne neşelerle kurduk. Annesi hep kavga etti nikahta kavga çeyiz eve geldiğinde kavga bu binadaki komşularda şahitler. Yani bizi böyle perişan bırakıp gitti. Güzel bir yuva kurduk ama annesinin aklına uyup kendi yuvasını dağıtıp gitti. Bizede yazık, ona da yazık, oğluma da yazık" dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2022, 08:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER