Ünlü radyocu Umut Öztürk'ün eşi kansere yenik düştü

 Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden ünlü radyocunun eşi ebediyete uğurlandı

Ünlü radyocu Umut Öztürk'ün eşi kansere yenik düştü

Uzun yıllardır Radyo 7'de program yapımcılığı yapan aynı zamanda da Sultangazi Belediyesi basın danışmanlığı ve meclis üyeliği görevini yürüten Umut Öztürk'ün eşi Filiz Öztürk uzun süredir kanser tedavisi gördüğü hastanede dün sabah saatlerinde hayatını kaybetti. Evliliğinden tek çocuğu bulunan Umut Öztürk'ün 18 yaşındaki kızı annesinin tabutuna sarılıp göz yaşı dökerken vefat haberinin duyulmasının ardından çok sayıda siyasi ve iş dünyasından isimler ise Sultangazi'ye akın etti.

Öğle namazına müteakip Sultançiftliği merkez camiinde kılınan cenaze namazına Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta'nın yanısıra Sultangazi Belediyesi Başkan Yardımcısı Yakup Dalkılıç,  Beşiktaş Jimnastik Kulübü (BJK) yönetim kurulu üyesi Seyit Ateş, Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul il başkan yardımcısı Ayhan Aras, çok sayıda radyocu ve siyasiler ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. Filiz Öztürk'ün cenazesi kılınan cenaze namazının ardından ise Habibler Yayla mezarlığında toprağa verildi.

MERCEK TV olarak öncelikle vefat eden yengemize Allah'tan rahmet, başta değerli büyüğümüz Umut Öztürk olmak üzere ailesine, sevenlerine ve yakınlarına ise başsağlığı diliyorum.

Hasan Tik / Gazeteci

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2022, 09:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER