Sultangazi'nin çiçeği burnunda muhtarı teşekkür yemeği verdi

Uğur Mumcu mahallesi muhtarı Derya Acar, seçim sürecinde kendisine destek veren çalışma ekibi, azaları ve yakın çevresine teşekkür yemeği verdi.

31 Mart yerel seçimlerinde sandıktan zaferle ayrılan ve Sultangazi'nin 3 kadın muhtarından birisi olmayı başaran Uğur Mumcu mahallesi muhtarı Derya Acar, önceki gün düzenlediği yemek organizasyonu ile misafirlerini ağırladı. Muhtarlık binasının bulunduğu Şerife Bacı Kültür merkezinde gerçekleşen programa, muhtar Derya Acar'ın seçim döneminde kendisine destek veren çalışma ekibi, azaları, yakın çevresi ve sevenleri katıldı. Yapılan dua ile başlayan program yemek ikramı ile devam ererken, programın sonunda kısa bir teşekkür konuşması gerçekleştiren muhtar Acar, "Değerli arkadaşlarım hepiniz hoş geldiniz. Seçim süreci boyunca gerek ailem olsun, gerek azalarımız olsun, ve dostlarımız bizi yalnız bırakmadılar. Bugün sizlere hem teşekkür etmek istedim, hemde sizler ile bir araya gelmek istedim. Hepinizden Rabbim razı olsun beni yalnız bırakmadınız. Bir kez daha hepinize teşekkür ediyorum hoşgeldiniz" ifadelerini kullandı. Program sonunda muhtar Derya Acar, davetine icabet eden tüm dostları ile tek tek hatıra fotoğrafları çektirmeyi ihmal etmedi.

Bizde Mercek Tv ve HT Mercek Gazetesi olarak Uğur Mumcu mahallesi muhtarı sayın Derya Acar'ı bu vesileyle birkez daha tebrik ediyor ve başarılar diliyoruz.

Haber: Hasan Tik 

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2024, 14:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER