Sözünü tutan muhtar 1200 kişilik yemek verdi.

Girdiği seçim yarışını kazanan muhtar önce dana kesti, sonrada 1200 kişilik ziyafet vedi.

31 Mart yerel seçimlerinde Merkez Habibler mahallesi muhtarlığını mevcut muhtar Osman Avcılar'a yaklaşık 1200 oy fark atarak sandıktan zaferle ayrılan Yaşar Karaçam, yapılan itiraz nedeniyle mabatasını bir kaç günlük gecikmeli olarak almış ve göreve geçte olsa başlamıştı. Seçimleri sorunsuz bir şekilde kazanması halinde dana kesme sözü veren muhtar Karaçam, ilk iş olarak verdiği sözünü yerine getirdi. Mazbatasını alır almaz ailesi ve sevenleri ile muhtarlık binası önüne gelen Karaçam, burada dualar eşliğinde dana kesti.

Ardından herkesi vereceği yemek ziyafetine davet eden Karaçam yaklaşık 1200 kişinin katıldığı sevenlerine ikramda bulundu. Özdemir Bayraktar Gençlik ve Kültür Merkezi kapalı pazar alanında gerçekleşen yemek programına Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, Ankara'da olması nedeni ile katılamaz iken, vekaleten yardımcısı Mustafa Birinci eşlik etti. Bununla beraber Sultangazi'de görev yapan mahalle muhtarları, siyasi partilerin ilçe başkanları, meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş programa katılım sağladı.

Burada misafirlerine hitaben kısa bir teşekkür konuşması gerçekleştiren Eski Habibler mahallesi muhtarı Yaşar Karaçam, "Bugün burada sizlerin huzurunda, Eski Habibler mahallesi muhtarı olarak sizlere hitap etmekten büyük bir mutluluk duyuyorum. Öncelikle hepinizi saygıyla ve sevgiyle selamlıyor, hepinize hoşgeldiniz diyorum. Sevgili vatandaşlar, benim için en önemli şey sizlerin memnuniyetidir. Sizlerin sorunlarını dinleyecek, çözüm üretecek ve sizlerin isteklerine kulak vereceğim. Vatandaş ve devlet arasında köprü olacağıma 7/24 hizmet için mücadele edeceğime söz veriyorum. Sizlerin güvenini kazanmak için elimden geleni yapacağım. Birlikte çalışarak, mahallemizi daha konforlu yaşanabilir bir yer haline getireceğimize inanıyorum. Hepinize teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.

Haber: Hasan Tik 

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2024, 14:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER