Ağrı’lılardan Başkan Dursun'a örnek alınacak ev sahipliği.

Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, Sultangazi Ağrılılar derneğinin kahvaltı sofrasına misafir oldu.

Ağrı’lılardan Başkan Dursun'a örnek alınacak ev sahipliği.

Sultangazi Ağrılılar Dernek Başkanı, vede aynı zamanda Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun'un basın danışmanlığı görevini yürüten aynı zamanda da Sultangazi Belediyesi meclis üyesi olarak görev yapan Umut Öztürk, önceki düzenlediği programda Sultangazi'de  yaşayan Ağrı'lı hemşehrilerini ilçenin nezih mekanlarından birisi olan Dilek Cafe Restorantta kahvaltı sofrasında ağırladı. Programa Ak Parti Sultangazi ilçe başkanı Süleyman yiğitoğlu ve il yönetim kurulu üyesi Av. Erol Bulut'ta eşlik etti.

Programda selamlama konuşması gerçekleştiren Umut Öztürk, “Doğduğumuz, büyüdüğümüz, yıllardır beraber yaşadığımız ilçemizde hemşehrilerimizle iyilikten, güzellikten yana ne varsa katkı sunmaya devam ediyoruz. İlçemize hep birlikte sahip çıkmaya devam edeceğiz. Bu birlik beraberlik içerisinde bize yakışan örf, adet ve duruşla bu muhabbet yolculuğumuz devam ediyor. Ağrı'lı, Erzurum'lu kardeşlerimizden, hemşehrilerimizden meclis üyesi aday adaylarımız var kardeşlerimize de başarılar diliyorum. Bugün kıymetli başkanlarımızla ve hemşehrilerimiz ile bir araya gelelim istedik" ifadelerini kullandı.

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, ise konuşmasında "Ağrı’lı  hemşirelerimizin her zaman samimi desteğini yanımızda hissediyoruz. Gösterdikleri yoğun ilgi ve alakaya teşekkür ediyorum. Sultangazi'mizi daha güzel yarınlara sizlerin desteğiyle taşımaya devam edeceğiz. Yaptığımız başarılı hizmetlerin devamı yeni dönemde de gelecektir. Biz halkımızdan aldığımız emanete sonuna kadar sahip çıkmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. Program Ak Parti Sultangazi ilçe  başkanı Süleyman Yiğitoğlu ve il yönetim kurulu üyesi Av. Erol Bulut’un konuşmalarının ardından çektirilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2024, 09:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER