Yusuf Ve Seda Çiftine Görkemli Düğün Töreni

Sultangazi'nin genç iş adamlarından Gökhan Özgür'ün kardeşi Yusuf Özgür ile Seda Gün, hayatlarını birleştirerek dünya evine girdiler.

Yusuf Ve Seda Çiftine Görkemli Düğün Töreni

Sultangazi'nin tanınmış genç iş adamlarından Gökhan Özgür'ün kardeşi, Kudret ve Salih Özgür çiftinin ise yakışıklı oğulları olan Yusuf Özgür, Kezban ve Yaşar Gün'ün güzelleri güzeli kızları Seda ile önceki gün düzenlenen görkemli bir düğün töreni ile hayatlarını birleştirerek dünya evine girdiler. Dillere destan bir düğün töreniyle hayatlarını birleştiren çifti aileleri ve sevenleri bu özel günlerinde yalnız bırakmadılar.

Sultangazi Cebeci Şehir Parkı içerisinde bulunan Salon Venedik'te gerçekleşen düğün töreni muhteşem bir atmosferde gerçekleşirken, dünya evine giren Seda ve Yusuf Özgür çifti adeta unutulmaz bir gece yaşadı. Gerçekleşen düğün töreninde Özgür ve Gün ailelerinin misafirperverlikleri dikkatlerden kaçmaz iken, yaklaşık bin kişilik davetlinin katıldığı düğün törenine çok sayıda kişi ise katılamayarak çelenk ve tebrik mesajları gönderdiler.

Örnek bir ev sahipliğinin sergilendiği düğün töreni, gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam ederken, düğün törenine katılan davetlileri kapıda ağırlayan damadın ağabeyi Özgür İnşaat ve Gayrimenkul firmasının sahibi genç iş adamı Gökhan Özgür, düğün sonrasında, davetlileri kapıda karşıladığı gibi yine kapıya kadar uğurlayarak misafirperverlik örneği gösterdi. 

Düğün törenine Ak Parti Sultangazi ilçe başkanı Süleyman Yiğitoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Sultangazi ilçe başkanı Yusuf Özel, Milliyetçi Hareket Partisi Sultangazi belediye meclis üyesi İbrahim Bulut, Ak Parti Sultangazi Belediyesi meclis üyesi Muharrem Ozan, İstanbul Yozgatlılar Federasyonu ve vakıf başkanı Ahmet Yılmaz, Sultangazi Yozgatlılar Derneği Başkanı Mehmet Koçer, Bağcılar Yozgatlılar Derneği Başkanı Nuh Öztürk, Çamsaray Köyü Derneği Başkanı Üzeyir Doğan, Milliyetçi Hareket Partisi Arnavutköy ilçe başkan yardımcısı Erdoğan Günaydın, çok sayıda Sivil Toplum Kuruluşu temsilcisi, İşadamları ve sevenleri katılırken, bir çok kişi ise düğüne katılamayarak çelenk gönderdiler.

Gecenin sonunda kendilerini yalnız bırakmayan davetlilere teşekkür eden damadın ağabeyi Gökhan Özgür, "Gecemize katılarak, mutluluğumuzu paylaşan tüm akrabalarımıza, dostlarımıza, sevdiklerimize, ilçemizin bir birinden değerli olan siyasetçilerimize ve iş adamlarımıza böylesi bir güzel günde bizleri yalnız bırakmadıkları için sonsuz teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Bizlerde Mercek Tv ve HT Mercek Gazetesi olarak genç ciftimize ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2024, 20:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER