Sultangazi'nin en genç iş insanından teşekkür mesajı

Doğum gününü tebrik eden dostlarına teşekkür etti

Sultangazi'nin en genç iş insanından teşekkür mesajı

Sultangazi'nin en genç işadamı olma ünvanını elinde bulunduran ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren çevresi tarafından ise MÜDÜR lakabı ile tanınan Emre Yasin Filiz, 19 yaşına girmesi nedeni ile gerek kendisini arayarak gerek ise sürpriz yapıp doğum günü etkinliği düzenleyen dostları için teşekkür mesajı yayınladı. 

Filiz, yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi. "Sizlerin içten kutlamalarıyla geçirdiğim doğum günümde, her birinizin özel bir yere sahip olduğunu bir kez daha anladım. Sevgi dolu mesajlarınız ve samimi dilekleriniz için minnettarım. Birlikte daha nice mutlu yıllara!
Doğum günümde, hem fiziksel olarak yanımda olan hem de mesajlarıyla kalbimi ısıtan dostlarıma teşekkür ediyorum. Hepinizi ayrı ayrı seviyorum ve her biriniz benim için çok değerlisiniz. İyi ki varsınız" ifadelerini kullandı.

Bizde Mercek Tv olarak daha önce çocukluk döneminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kendisine hediye edilen bisikletinin hırsızlar tarafından çalınması vesilesiyle haber yaparak Türkiye'ye duyurduğumuz Emre Yasin Filiz kardeşimizin doğum gününü kutluyor ve Cenabı Allah'tan hayırlı uzun ömürler diliyoruz.

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2024, 22:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER