Muhtar Ayşan Başkana Yardımcı mı Olacak ?

Yeni dönemde muhtarlığı adeta elinin tersi ile iten Cebeci mahallesi muhtarı Muhammet Ayşan, ile Sultangazi belediye başkanı Av. Abdurrahman Dursun'un verdiği fotoğraf karesi merak konusu oldu.

Muhtar Ayşan Başkana Yardımcı mı Olacak ?

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala siyaset arenasında taşlar yavaş yavaş yerine oturmaya başlarken bir süredir Sultangazi'nin büyük bir kesimi tarafından merak edilen ve belirsizliğini koruyan Cebeci mahallesi muhtarı Muhammet Ayşan neden adaylıktan çekildi sorusu herkes tarafından merak ediliyordu. Aldığı hatrı sayılır oy oranı ile Cebeci mahallesi muhtarı olarak seçilen Muhammet Ayşan siyasete hızlı bir giriş yaparak Yeniden Refah Partisinden belediye başkanı aday adayı olduğunu duyurmuş ve yeni dönemde muhtarlığı bırakacağını belirtmişti. Geçen sürenin ardından Yeniden Refah Partisi tarafından mevcut ilçe başkanı Yasin Kul belediye başkan adayı olarak açıklanmış ve Muhammet Ayşan bu nedenle muhtarlığa devam kararı almıştı.

Çok geçmeden ikinci bir açıklama yapan Ayşan bu defa ise muhtarlığı tamamen bırakacağını belirterek yeni dönemde aday olmayacağını sosyal medya hesabından paylaşarak duyurmuştu. Bunun üzerine kendisi ile Mercek Tv olarak yapmış olduğumuz telefon görüşmesinde siyasete atılacağının sinyallerini veren Ayşan, net birşey söylemesede belediye başkanı Av. Abdurrahman Dursun tarafından bir teklif aldığı konusunda tahminlerimiz vardı. Nitekim bugün yapılan sosyal medya paylaşımı tahminlerimizde yanılmadığımızı göstermiş oldu. Çalışmaları kapsamında Cebeci mahallesinde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Dursun, bugün muhtar Muhammet Ayşan ile bir araya geldi. Yaptıkları görüşmelerin ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan Dursun, "Yeni dönemde birlikte yol yürüyeceğimiz, Cebeci mahallesi muhtarı Muhammet Ayşan'ı ziyaret ederek fikir alış verişinde bulunduk" şeklinde bir paylaşım yaptı. Henüz nasıl bir görev alacağı netlik kazanmayan Ayşan'ın muhtarlardan sorumlu olan birime müdür olarak atanması ihtimaller arasında yer alıyor.

Haber : Hasan Tik 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER