İsmetpaşa'lı gençlerden muhtar Karcıoğlu'na tam destek

2. dönem için yola devam diyerek bir kez daha aday olduğunu açıklayan muhtar Karcıoğlu'na bir destek te İsmetpaşa'nın ağabeyleri ve gençlerinden geldi.

2024 yerel seçimlerine sayılı günler kaldı. Siyaset arenasında devam eden partilerin rekabet ve sandıkları tabiri caizse patlatarak iktidar olma yarışı mahalle muhtarları içinde aynı doğrultuda devam ediyor. Ancak Sultangazi'de bazı muhtarların bu atmosferin dışında kalarak yeniden kazanmasına garanti gözü ile bakıldığı ve mütevazi bir şekilde 31 Mart seçimlerine hazırladıkları görülüyor. Bunlardan biriside İsmetpaşa mahallesi muhtarı İsmail Karcıoğlu. Rutin olarak seçim öncesinde olduğu gibi çalışmalarına devam eden muhtar Karcıoğlu, geçtiğimiz günlerde başta azaları olmak üzere İsmetpaşa mahallesinin hatrı sayılır, sözü geçen, saygın gençleri ve ağabeyleri ile bir araya geldi.

Yeni dönemde de aynı şekilde rehavete kapılmadan ve hız kesmeden çalışmalarına devam edeceğini açıklayarak İsmetpaşa mahallesi için planladığı yeni projelerini paylaşan Karcıoğlu'na katılımcılar tam destek verip yanlarında olduklarını ifade ettiler. Düzenlenen programa İsmail Kapıkıran, İsmail Ünalan, Mehmet Şanlı, Erhan Kahraman, Paşa Orhan, Mükerrem Özcan gibi önemli isimlerde katıldı.

Programda kısa bir konuşmada yapan Karcıoğlu, "Bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmaları sizlerden aldığımız güç ile yaptık ve Allah'ın izniyle yeni dönemde de yapmaya sizlerin duası ve desteği ile yapmaya devam edeceğiz. Mahallemizin şuan da en büyük sorunu sınıf mevciyetinin yani öğrenci sayılarının 55'e çıkması. Elhamdülillah dönemimiz biterken buradan kendisine de şükranlarımı sunuyorum belediye başkanımız sayın Av. Abdurrahman Dursun'un yüksek gayretleri ile mülkiyet sorunu çözerek mahallemize 2 tane okul alanı kazandırdık. Şunu belirtmek isterim ki burası İsmetpaşa, burası Anadolu kültürünün yaşandığı yer. Sevincimiz bir, acımız bir, üzüntümüz bir. İşte bu doğrultuda bu duyguları yaşayan kardeşlerimiz ile bir arada olmaktan kıvanç duyuyorum ve yüce Rabbime hamd ediyorum. Rabbim çıkmış olduğumuz bu yolda bizleri İsmetpaşa'nın çok kıymetli mahalle sakinlerine ve siz değerli kardeşlerime mahcup etmesin. Bu duygu ve düşüncelerle hepinizi selamlıyorum sizleri yüce Allah'a emanet ediyorum" ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2024, 07:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER