Altan Belediyeye Seslendi; Beğenmiyorsanız Yönetmeyin

Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Ramazan Altan, Sultangazi Belediyesi Başkanlık Makamı tarafından Türkiye Patent Enstitüsü'ne "SULTANŞEHİR" isminin marka tescili için başvurmasına çok sert tepki gösterdi.

Altan Belediyeye Seslendi; Beğenmiyorsanız Yönetmeyin


'İTHAL YÖNETİCİLER KARAR VEREMEZ'
Başkan Altan, yapılan başvurunun ilçenin adının değiştirilmesine yönelik bir proje olduğunu ifade ederek "Bu değişikliğe ithal başkan, başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve  bürokratlar kendi başlarına karar veremezler!"
dedi.


SULTANŞEHİR ALDATMACASI


Başkan Altan, sözde basılı medya olarak 41.41kodu üzerinden müracaatı yapılan "Sultanşehir" ismi tescil edildiğinde birçok sosyal ve kültürel etkinlikleri organize etmeyi planlayan belediye yönetiminin  böylelikle "Sultangazi" isminin değiştirilmesinin alt yapısını oluşturacağını kaydetti. 


YÜREKLERİ VARSA REFERANDUM YAPALIM!

Altan, ilçenin tarihi ve yaşamsal dokusundan bihaber olan ithal yöneticilerin aldıkları kararların ilçede bölünlemelere yol açmasından endişe ettiklerini dile getirerek
"Eğer gerçekten bu ilçeyi seviyorlarsa, masa başı kararlarıyla Sultangazi'nin  dinamikleriyle oynamasınlar! Gelsinler, yürekleri yetiyorsa referanduma gidelim, halkımız ne karar veriyorsa ona uyalım." diye konuştu.


 
41-41 KODU İLE BU ÇALIŞMALAR YAPILIYOR!

"Sultanşehir" ismi tescil edildiğinde birçok alanda "Sultangazi" isminin yerine kullanılacak. Eğitim ve öğretim hizmetleri, sempozyum, konferans, kongre ve seminer düzenleme, idare hizmetleri, spor, kültür ve eğlence hizmetleri (sinema, spor karşılaşmaları, tiyatro, müze, konser gibi kültür ve eğlence etkinlikleri için bilet sağlama hizmetleri dahil) dergi, kitap, gazete vb. gibi yayınların basıma hazır hale getirilmesi, okuyucuya ulaştırılmasına ilişkin hizmetler (global iletişim ağları vasıtasıyla anılan hizmetlerin sağlanması da dahil) film, televizyon ve radyo programları yapım hizmetleri, haber muhabirliği hizmetleri, fotomuhabirliği hizmetleri, fotoğrafçılık hizmetleri ve tercüme hizmetlerinin tamamında Sultanşehir ismi yer alarak ilçemizin gerçek ismi kamufle edilecek.

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2022, 05:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER