Mihrabı Aşk Dernekleşme Yolunda

MİHRABI AŞK 2019 yılında Ehl-i beyt mektebine gönül veren evli bir çift tafafından sosyal medya (instagram) üzerinden kurulmuştur.

Mihrabı Aşk Dernekleşme Yolunda

Kurulduğu tarihten bu zamana kadar milli birliğimizi en baş köşede tutarak ilerlemiştir din, dil, ırk ayırmadan sayfa içerisinde önemli ve faydalı içerikler paylaşarak Şia, Sünni, Alevi arasındaki vahdeti herzaman korumuş Müslümanlar içerisinde fitneye sebep olacak paylaşımlardan uzak durarak fitneci ve islam düşmanlarının karşısında durmuştur. Mihrabı Aşk adı altında birçok ihtiyaç sahibi ailelere gerek gıda, gerekse maddi yardımlar hayırsever ve bağışcıların desteği ile yapılmıştır.
Resmi  yardımlaşma derneği olmak için çalışmlar yapılmaktadır en kısa sürede MİHRABI AŞK Yardımlaşma Derneği olarak hizmet edecektir. 
Tün müslümanlığın ortak yası olan AŞURA günü İmam Hüseyin (a.s) aşıklarına yine hayırseverlerin desteği ile ihsan dağıtılmıştır. İmam Hüseyin ve yarenlerinin şehadetlerinin 40. günü yani ERBAİN günü Halkalı'da düzenlenen matem programında KERBELA'ya sanal yolculuk adı altında yapılan çalışma çok ilgi görmüş gerek İstanbul'da gerekse diğer illerden talep ve davet almıştır. kurulduğu tarihten bu  zamana kadar MİHRABI AŞK gönüllü bayan ve erkek adminler tarafından yönetilmektedir. 
Resmi bir şekilde yardımlaşma derneği olarak hizmet etmeyi planlayan MİHRABI AŞK yaptığı hiçbir çalışma ve paylaşımlardan tepki almamış aksine hep takdir edilmiştir.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Savaş Yıldırım
Savaş Yıldırım - 7 ay Önce

Merhaba ben Savaş Yıldırım kulaktan engelli yim 2 çocuk babasıdır okula gidiyor yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler %76 rapor var çalışmıyorum iş arıyorum bulamıyorum

SIRADAKİ HABER