Baran Çelik'e Hemşehrilerinden Büyük Destek

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun'un da katıldığı Genç Başkan Baran Çelik'e destek programına ilgi büyük oldu.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesi aday ve aday adayları çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ak Parti'den Sultangazi belediyesi meclis üyesi aday adayı olarak ilçe başkanlığına başvuru yapmasının ardından sosyal medya hesabından konu hakkında açıklamada bulunan Sultangazi'nin Genç Başkan lakaplı işadamlarından Baran Çelik için hemşehrileri ve sevenleri ortak olarak destek programı düzenledi. Göle ilçesi Çakıldere köyü (Orakikise) köy derneğinde düzenlenen destek programında Çelik'in yanında olduklarını belirterek destek mesajları veren yüzlerce kişi dernek merkezine sığmayınca sokağa taştılar.

Cumartesi günü 50. yıl mahallesinde bulunan dernek merkezinde gerçekleşen programa Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun'da katılım sağladı. Gerçekleşen programda hali hazırda mecliste bulunan ve Ardahan ilini temsilen çalışmalarına başarılı şekilde devam eden Kemal Eyyüpoğlu'nun da yanında olduklarını ancak Sultangazi'de Ardahan'lı nüfusunun her geçen gün arttığını bu nedenle kendilerini temsilen Sultangazi Belediyesinde artık bir değil iki meclis üyesi olması gerektiğini ifade eden Ardahan'lılar Genç Başkan Baran Çelik'in bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğinden emin olduklarını ve desteklediklerini ifade ettiler.

Uzun ve sohbet havasında gerçekleşen programda Sultangazi'de ikinci dönemde de başkanlık görevine devam etmek ve projelerini gerçekleştirebilmek için Ardahan'lıların desteğini istediğini belirten Dursun, programda kendisine eşlik eden Eyyüpoğlu'nu örnek olarak göstererek, "Biz Sultangazi'de Ardahan'lılardan çok memnunuz ikinci bir Ardahan'lıyı daha nasipse yanımızda görmek isteriz" ifadelerini kullandı. 

Haberin detaylarını videodan izleyebilirsiniz.

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2024, 13:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER