Saadetli Partili kadınlar depremin yıldönümü nedeniyle helva dağıttı

Saadet Partisi Sultangazi ilçe başkanlığı kadın kolları tarafından 2023 Şubat ayında yaşanan ve asrın felaketi olarak adlandırılan depremin yıldönümü nedeniyle vatandaşlara helva dağıtıldı.

2023 yılı 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli yaşanan 7.7 büyüklüğündeki depremin üzerinden tam bir yıl geçti. Depremin izleri halen devam ederken bir yandan da yaraları sarma çalışmaları devam ediyor. Yaşanan felakette 53 bin 537 vatandaşımız hayatını kaybederken 107 bin 213 vatandaşımız ise yaralanmıştı. Yaşanan acı olayın ardından tam 1 yıl geçmesine rağmen deprem bölgesinde felaketin izlerini halen görmek mümkün. Bu vesile ile depremin yıldönümünün aynı zamanda Miraç kandiline denk gelmesi nedeniyle bir çalışma gerçekleştiren Saadet Partisi Sultangazi ilçe başkanlığı kadın kolları, 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Meydanında vatandaşlara helva dağıtımı gerçekleştirdi.

Konu ile ilgili açıklama yapan ilçe yöneticilerinden İsmet Emre "Saadet Partisi Sultangazi ilçe başkanlığı olarak 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın anısına burada helva dağıtımı yaptık. Ölenlere Allah'tan rahmet diliyoruz. Bir daha Cenab-ı Hak böyle bir musibet göstermesin inşaallah böyle acılar yaşatmasın ölenleri rahmetle anıyoruz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2024, 23:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER