Başkan Taşkın'dan görülmemiş hizmet !.

İhtiyaç sahiplerine 27 buçuk ton kömür dağıttı.

Başkan Taşkın'dan görülmemiş hizmet !.

Kış mevsiminin gelmesi ve havaların soğuması ile özellikle gecekondu bölgelerindeki yakacak problemi yaşayan gelir düzeyi düşük olan ailelerin imdadına İYİ PARTİ Sultangazi ilçe başkanı Sinan Taşkın yetişti.
Özellikle Gazi mahallesi, Habibler, Cebeci ve Zübeydehanım mahalleleri olmak üzere, kömür sobası kullanan ihtiyaç sahipleri için kolları sıvayan Taşkın, yapmış olduğu görüşmeler ve girişimler neticesinde, hayıra vesile olmak isteyen bir iş insanı aracılığı ile temin ettiği 1 tır dolusu toplam 27 buçuk ton olan yaklaşık bedeli ise 200 bin TL civarında olduğu tahmin edilen çuvallanmış kömürleri, önceki gün gece saatlerinde ihtiyaç sahiplerine dağıttı.

Gazi mahallesi bölgesindeki ihtiyaç sahiplerinin belirlenmesi için mahalle muhtarı Ümit Doğan ile birlikte yürütülen çalışma sonrası çok sayıda aileye kömürler teslim edilirken diğer mahallelerde ise o bölgede yaşayan teşkilat yöneticilerinin belirlemiş olduğu çok sayıda aileye ulaşıldı. Dağıtımlara bizzat katılan Taşkın, bir yandan kömürleri taşıyarak ailelere teslim ederken bir yandan da taleplerini dinleyerek çözüm üretmek için notlarını aldı.

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2023, 15:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER