Giresun'lu Hemşehrilerinden Aysel Poslu'ya Tam Destek

Siyasi hayatına Gelecek Partisi Sultangazi ilçe başkanı Ramazan Altan'ın yardımcılığı ve başkan vekili olarak devam eden meclis üyesi aday adayı Aysel Poslu, kahvaltılı programda hemşehrileri ile bir araya geldi.

Haftasonu İsmetpaşa mahallesinde bulunan Sultangazi Giresunlular dernek merkezinde gerçekleşen programa dernek başkanı Şaban Durdu, Gelecek Partisi Sultangazi ilçe başkanı Ramazan Altan, başkan yardımcılarından ve meclis üyesi aday adayı Ali Talip Usluoğlu, Sultangazi Giresunlular dernek yönetimi, Aysel Poslu'nun ailesi ve sevenleri eşlik etti.

Kahvaltı ikramının ardından kısa bir konuşma yapan Aysel Poslu, "Herkese hayırlı sabahlar hoş geldiniz. Beni bugün yalnız bırakmadınız çok teşekkür ediyorum hepinize. Bildiğiniz üzere bir Giresun'lu olarak herzaman yanınızdayım. Meclis üyesi aday adayı olarak desteklerinizi bekliyorum. Bu yıl çok kötü geçti inşaallah bundan sonra yani 2024 yılı çok güzel geçer. Herzaman söylediğim gibi biz birbirimize destek olalım" ifadelerini kullandı. Yaklaşık 1 buçuk saat süren programda hemşehrileri Aysel Poslu'ya destek sözü verirken çektirilen hatıra fotoğraflarının ardından ise program sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2024, 15:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER