Hüseyin Bozkırlı muhtar seçilirsem tüm maaşım burs olarak dağıtılacak

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Zübeyde hanım mahallesi muhtar adayı Hüseyin Bozkırlı, gerçekleştiği irtibat bürosu açılışında yaptığı konuşmada, muhtarlık süresince aldığım maaşın tamamı öğrencilere burs olarak dağıtılacak dedi.

Sultangazi'nin tanınmış simalarından olan ve işadamı kimliği ile bilinen Hüseyin Bozkırlı 2024 yerel seçimlerinde Zübeyde hanım mahallesinden muhtar adayı olduğunu duyurmuştu. Yaptığı adaylık açıklamasından bugüne sürekli olarak sahada çalışma yaparak ziyaretler gerçekleştiren Bozkırlı, dün ise seçim sürecinde vatandaşlara daha geniş kapsamlı bilgi vermek ve projelerini anlatmak için irtibat bürosu açılışı gerçekleştirdi. Yapılan açılış merasiminde mini bir konser de verilirken sevenleri ve çevre halkı da eşlik edip halaylar çekerek Bozkırlı'ya destek mesajları verdiler.

Maaşım burs olarak dağıtılacak ve aşevi yapılacak.

Açılış merasiminde yapılan kurdela kesiminin ardından kısa bir konuşma gerçekleştiren Bozkırlı, muhtar olarak seçildiğimde ilk işim hak edişim olan maaşımı bu mahallede ihtiyaç sahibi, okumak isteyen ama gerçek ihtiyaç sahibi öğrencilere görevim süresince burs olarak dağıtılacak sözüm söz olsun dedi. Sözlerine devam eden Bozkırlı, Kazım Karabekir caddesi üzerine de bir aşevi projemiz var. Yaşlıya, engelliye, geçici sakatlara özellikle ve özellikle evinde yemek yapma imkanı olmayan hastalara şifa olmak adına sizlere söz veriyorum seçildiğim an ilk 3 ayda bu aşevi faaliyete geçecek" ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2024, 22:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER