İyi partili Enver Hamzaoğlu partisinden istifa etti !

İstifa edeceği söylentileri gerçek olan Hamzaoğlu bugün itibariyle partisinden istifa ettiğini açıkladı.

İyi partili Enver Hamzaoğlu partisinden istifa etti !

Bir süredir Sultangazi'de siyaset kulislerinde konuşulan ve istifa ederek Ak parti kadrolarına geçeceği iddia edilen İyi partili Enver Hamzaoğlu, yaptığı sosyal medya paylaşımı ile partisinden istifa ettiğini ve bundan sonraki siyasi hayatına bağımsız meclis üyesi olarak devam edeceğini açıkladı. İlerleyen süreçte Ak Parti kadrolarına geçip geçmeyeceği henüz bilinmesede Hamzaoğlu yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi.

KAMUOYUNA DUYURULUR: 

Gerek gördüğumde gerekcelerini daha sonra açıklamak uzeri İstanbul İl Kurucu üye'si olarak yola çıktığım ve birçok görevde bulunduğum İYİ Parti’den bugün itibarıyla istifa etmiş bulunuyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ülkemin çıkarlarına öncelik vererek yoluma şimdilik bağımsız olarak devam edeceğim. Basta il, ilçe,teşkilatlarımız olmak üzere aynı yolda yürüdüğüm, birlikte çalıştığım yol arkadaşlarıma, saygı ve sevgilerimi iletiyorum. 

Varsa hakkım helal olsun... 

Üzerimde hakkı olan herkesten de haklarını helal etmelerini temenni ediyorum. Çok değerli İstanbullu,

Sultangazi'li ve iyi parti'li hemşehrilerim; Bugüne kadar sizlerle nasil hemhal olduysak bugünden sonra da kapım ve telefonum her zaman açık olacaktır.

Saygılarımla

Enver Hamzaoğlu

Sultangazi Belediye Bağımsız Meclis üyesi

Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2024, 14:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER