Sultangazili yiğidolar sahur sofrasında buluştu

Sultangazi Sivaslılar derneği misafirlerini sahurda ağırladı

Sultangazili yiğidolar sahur sofrasında buluştu

Sultangazi Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ve her yıl oluşturulan Ramazan etkinlik çadırı, bir birinden farklı etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. 

Çadır içerisinde kurulan ve il derneklerine tahsis edilen alanlarda bir araya gelen hemşehriler, özlem giderip koyu muhabbetlere dalarken, bir yandanda misafir perverlik örneği sergilemeye devam ediyorlar. Sultangazi Sivaslılar Derneği'de bu kapsamda önceki gün oluşturduğu sahur sofrası ile misafirlerine ev sahipliği yaptı. 

Sahur Programına Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, Sultangazi Belediye Başkan Yardımcısı Av. Fatih Sultan Mehmet Çiçek, Sultangazi Sivaslılar Derneği Başkanı Eyüp Bayrak, Adalet Ve Kalkınma Partisi ilçe Başkanı Süleyman Yiğitoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yusuf Özel, Büyük Birlik Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yakup Yılmaz, Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, Mahalle Muhtarları, Sivil Toplum başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Haber / Hasan Tik

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER