Sultangazi'de önce yeğeni zarar vermişti şimdide kazada zarar gördü 

Sultangazi'de 3 aracın karıştığı trafik kazasında 2 kişi yaralanırken talihsizliğin bu kadarı olur denilecek bir olay yaşandı. Öz yeğeninin camlarını kırarak zarar verdiği otomobil bu defa da kazaya karışarak hasar aldı.

Sultangazi'de önce yeğeni zarar vermişti şimdide kazada zarar gördü 

Olay dün saat 18.00 sıralarında Habibler mahallesi Eski Edirne Asfaltı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Cüneyt Yalçın isimli sürücü 35 KPJ 35 plakalı otomobili ile ara sokaktan caddeye bağlanmak istediği esnada karşı yönden gelen 34 JN 9960 plakalı hafif ticari araç ile kafa kafaya çarpıştı. Kazanın şiddeti ile savrulan otomobil karşı yöne geçerken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği hafif ticari araç ise park halindeki başka bir otomobile çarparak durabildi.

Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken kazada aynı araç içerisinde bulunan Cüneyt ve Erol Yalçın isimli iki kardeş yaralandı. Yaralı kardeşler olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulans ile hastaneye sevk edilirken kazada şaşkına çeviren bir diğer olay ise görenlere adeta talihsizliğinde bu kadarı dedirtti. Geçtiğimiz 21 Nisan gecesi öz yegeni olan olan ve aynı binada yaşayan M.S.B'nin çöp dökme bahanesi ile dışarıya çıkarak yanında getirdiği sopa ile saldırıya uğrayan ve büyük çapta zarar gören Mahsun Bozkurt'a ait 34 JN 5064 plakalı otomobil bu defa ise kazanın kurbanı oldu. Yaşanan kaza sonrası sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği hafif ticari araç Bozkurt'a ait otomobile çarparak zarar büyük çapta görmesine neden oldu.

Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2023, 15:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER