Sultangazi’de eski eşini sokak ortasında silahla vurdu

İşe gitmek için evinden ayrılan kadın sokak ortasında silahla vuruldu

Sultangazi’de eski eşini sokak ortasında silahla vurdu

İstanbul Sultangazi'de tekstil fabrikasında çalışan Derya Muslu, (46) evinden çıkıp işe gittiği esnada eski eşi Muzaffer Salim Meral (63) tarafından silahlı saldırıya uğradı. Vücuduna 3 kurşunun isabet ettiği kadın kanlar içinde yere yığılırken eski koca ise kaçarak olay yerinden uzaklaştı.

Edinilen bilgiye göre aralarında yaşanan şiddetli geçimsizlik sonrası çift bir süre önce ayrılırken eski koca Muzaffer Salim Meral, eski eşi Derya Muslu'yu rahatsız etmeye devam etti. Bunun üzerine şikayette bulunan Derya Muslu eski koca Muzaffer Salim Meral için uzaklaştırma kararı çıkarttı. Ancak yasağı delmeye devam eden eski koca dün sabah 07.45 sıralarında yolunu kestiği eski eşini kurşun yağmuruna tuttu. Karnına ve eline 3 kurşun isabet eden kadın kanlar içinde yere yığılırken eski koca ise kaçarak olay yerinden uzaklaştı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, ilk müdehalesi olay yerinde yapılan yaralı kadın ambulans ile Haseki Eğitim Ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Muslu'nun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken kaçan eski kocanın yakalanması için ise çalışma başlatıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER