Sevenleri KIRMAÇ ailesinin mutlu gününe ortak oldu.

Sultangazi'nin sevilen isimlerinden genç işadamı Ergin Kırmaç'ın oğlu Yasin Kırmaç dünya evine girdi.

Sultangazi Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı genç işadamı Ergin Kırmaç'ın oğlu Yasin Kırmaç, Gamze Işıklı ile geçtiğimiz cuma akşamı Sultangazi Belediyesi Sahra Sultan davet salonunda düzenlenen muhteşem bir düğün ile hayatını birleştirdi. Çok sayıda davetlinin katıldığı düğün merasimine nikah şahidi olarak katılan Yeniden Refah Partisi genel başkanı ve aynı zamanda da İstanbul 2. Bölge milletvekili adayı olan Dr. Fatih Erbakan damga vurdu. 

Genç çiftin nikahını Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun kıyarken, İstanbul 2. Bölge bağımsız milletvekili adayı Ömer Gönültaş, Ak Parti Sultangazi ilçe başkanı Süleyman Yiğitoğlu, Yeniden Refah Partisi İstanbul 2. Bölge milletvekili adayı Orhan Kara, Büyük Birlik Partisi Sultangazi ilçe başkanı Yakup Yılmaz, Milliyetçi Hareket Partisi Sultangazi ilçe başkanı Yusuf Özel'de bu önemli güne tanıklık ederken, çok sayıda STK temsilcisi, siyasetçi, spor kulüpleri yöneticileri ve işadamları ile Kırmaç ailesinin sevenleride yanlız bırakmadılar.

Genç çift, bir ömür boyu mutluluk yolunda attıkları adım ve nikahlarının kıyılmasının ardından  pasta keserken, düğüne katılan davetliler uzun süre halay çektiler. Genç işadamı Ergin Kırmaç ise, davetlerine icabet eden misafirlerine kendi elleri ile ikramda bulunup hatıra fotoğrafları çektirmeyi ihmal etmedi.

Mercek Tv olarak bizde genç çiftimize cenabı haktan bir ömür boyu mutluluk diliyoruz.

Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2023, 04:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER