Yeniden Refah Partisi yaklaşan seçim öncesi Stk temsilcileri ile kahvaltıda buluştu

Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili genel seçimine sayılı günler kala çalışmalarını hızlandıran Yeniden Refah Partisi STK temsilcilerini ağırladı

Yeniden Refah Partisi yaklaşan seçim öncesi Stk temsilcileri ile kahvaltıda buluştu

14 Mayıs tarihinde yapılacak olan seçimlere çok az bir süre kalırken aralıksız olarak çalışmalarını sürdüren Yasin Kul başkanlığındaki Yeniden Refah Partisi Sultangazi ilçe teşkilatı Sultangazi'li STK temsilcilerini kahvaltı programında ağırladı.

Habibler'de bulunan Esenbahçe'de gerçekleşen kahvaltı programında başkan Yasin Kul, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde tüm STK temsilcilerinden destek istediklerini belirtti. Programa misafir olarak katılan Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul 2. Bölge 2. Sıra milletvekili adayı Doğan Aydal, geçmiş yıllarda devletin bir çok kademesinde görev yaptıklarını ve bundan sonrada iktidarın bir parçası oldukları takdirde yine en iyi şekilde kaldıkları yerden devam edeceklerini ifade ederek hazırlamış olduğu bazı projeler hakkında bilgiler verdi.

Programda STK temsilcilerinden gelen sorularıda tek tek yanıtlayan Doğan Aydal "ittifaka katılmış olmamız iktidarın tüm kararlarına katıldığımız anlamına gelmez bir kendi bildiğimiz doğruları da anlatıp gördüğümüz yanlışların düzeltilmesi için çalışacağız'' ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2023, 08:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER