Gönültaş Ve Bulut Ailesinden Dillere Destan Düğün

Mutlu günlerinde her iki aileyi de yanlız bırakmayan sevenleri düğün salonuna sığmadı

Sultangazi'nin tanınmış ailelerinden olan ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde, İstanbul 2. Bölgeden bağımsız milletvekili adayı olan Ömer Gönültaş'ın kardeşi Emrah Gönültaş ile Bulut ailesinin güzeller güzeli kızları olan Elif Bulut, haftasonu düzenlenen görkemli bir düğün töreni ile mutluluğa ilk adımlarını attılar.

2 katlı olan ve davetlilerin sığmadığı Avrasya düğün salonunda düzenlenen düğün törenine, çok sayıda siyasi parti temsilcileri, stk temsilcileri, muhtarlar ve işadamları katılırken, bazı davetliler yoğun ilgi nedeni ile yer bulmakta güçlük çekti. Ağabey Ömer Gönültaş ise misafirleri tek tek kapıda karşıladı. En ince ayrıntısına kadar düşünülmüş olan düğün töreninde misafirlere ikramlarda bulunulur iken müziğin ritmine kapılan çok sayıda davetli ise halaya eşlik ettiler. Ardından düzenlenen takı törenine ise yoğun bir katılım oldu. Davetliler takılarını takmak için girdikleri sırada adeta bir birleri ile yarıştılar.

Mercek Tv olarak bizlerde 
Evvela yeni evli çifte iki cihan saadeti diliyor ve bu vesile ile akraba olan Gönültaş ve Bulut ailelerini ise tebrik ediyoruz. Allah mutlu ve mesut eylesin inşaallah.

Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2023, 09:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER