Genç siyasetçi Tayfun Güler Sultangazi bizim sevdamız

Sultangazi'nin genç siyasetçilerinden DSP ilçe başkanı Tayfun Güler, yaklaşan yerel seçimlere sayılı günler kala çalışmalarını hızlandırdı.

Genç siyasetçi Tayfun Güler Sultangazi bizim sevdamız

Yakın zamanda Demokratik Sol Parti (DSP) Sultangazi ilçe başkanlığı görevini teslim alarak çalışmalarına başlayan genç siyasetçi Güler, yaptığı başarılı çalışmalar ile dikkatleri üzerine çekiyor. Aktif olarak saha çalışmaları yaparak ziyaretler gerçekleştiren Güler, kısa sürede birçok faaliyete imza atarken sık sık Sultangazi'li vatandaşlar ile bir araya gelmeyi de ihmal etmiyor. Dilek ve temennilerini not alan Güler, aldığı notları ise yetkili makamlar ile paylaşmayı ihmal etmiyor. Daha yaşanılabilir bir Sultangazi için canla başla çalışarak bu doğrultuda adımlar atan genç siyasetçi, farklı siyasi partilerde almış olduğu görevler nedeni ile bilgi ve birikim açısından oldukça donanımlı olması hasebi ile Sultangazi siyasetinde ve kulislerde en çok konuşulan isimler arasında yer alıyor. Sultangazi benim sevdamdır diyen Güler yaklaşan yerel seçimlerde DSP olarak Cumhur ittifakının beklenen hedeflere ulaşabilmesi için kilit taşı olma özelliğini de taşıyor. Vermiş olduğu birlik ve beraberlik mesajları ile Sultangazililerin kardeşlik ve barış içinde yaşayabilmesini hedefleyen Güler, bir yandan da yaklaşan yerel seçimler için hazırlıklarını da sürdürüyor.

Güler, son olarak ise geçtiğimiz günlerde memleketi olan Ordu ili Mesudiye ilçesi Pınarlı köyü derneğinin gençlik kollarını Şehit Şerife Bacı Kültür Merkezinde düzenlediği programda Sultangazi belediye başkanı Av. Abdurrahman Dursun ile bir araya getirerek kaynaşma imkanını sağladı. Bununla da yetinmeyen Güler, programa sponsor olmayı da ihmal etmedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2024, 10:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER