Sultangazi'li Gençler Kararını Verdi İlk Oyum Başkan Dursun'a 

Başarılı geçen ilk 5 yılın ardından 2.  dönem için kolları sıvayan başkan Dursun, ilk defa oy kullanacak olan Sultangazi'li gençlerinde desteğini alıp bismillah diyerek yola çıktı.

Sultangazi'li Gençler Kararını Verdi İlk Oyum Başkan Dursun'a 

2019 yerel seçimlerinde ilk defa seçim yarışına giren ve 167.580 oy olarak %58.52 'lik bir başarı elde eden başkan Dursun, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde de yine ilk defa oy kullanacak olan Sultangazi'li gençlerin desteği ile sandıktan galip çıkmaya hazırlanıyor. Her fırsatta Sultangazi'li gençler ile bir araya gelerek sohbet edip taleplerini dinleyen Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, Ak Parti Sultangazi gençlik kolları tarafından düzenlenen ve "Şehrim İçin İlk Oyum AK Parti’ye" diyen Sultangazi'li gençler ile bir araya geldi.

Sohbet ortamında gerçekleşen programda Sultangazi'li gençlerin fikirlerini dinleyen başkan Dursun, bir yandan projelerini ve çalışmalarını anlattı, bir yandan da notlarını almayıda ihmal etmedi. Gençler ile uzun süre sohbet edip taleplerini dinleyen Dursun,a destek mesajları veren Sultangazi'li gençler, ilk oyum Ak Parti'ye ve Abdurrahman Dursun'a diyerek kendisinin herzaman destekçisi ve yanında olduklarını ifade ettiler.

Haber: Hasan Tik 

Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2024, 00:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER