Sultangazi'li Siyasetçi Başkan Dursun'a Destek İçin İstifa Etti

Daha öncede yaptığı paylaşımlar ile başkan Dursun'un yanında olduklarını ifade eden ilçe başkanı seçim sürecinin sekteye uğraması için görevinden istifa etti.

Sultangazi'li Siyasetçi Başkan Dursun'a Destek İçin İstifa Etti

Demokratik Sol Parti (DSP) Sultangazi İlçe Başkanı Tayfun Güler, ilçe teşkilatı ile birlikte istifalarını duyurdu. Güler, mevcut Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun'un başarılı yönetimini destekleme ve onun politikalarının arkasında durma kararı aldıklarını açıkladı.

Tayfun Güler yaptığı açıklamada, "Biz, Demokratik Sol Parti olarak yerelde güçlü ve başarılı yönetimleri desteklemenin, partisel çıkarların ötesinde bir kamu hizmeti olduğuna inanıyoruz. Bu sebeple, Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun'un hizmetlerini ve Sultangazi için yaptığı çalışmaları takdirle karşılıyoruz. Partimizin ve ilçemizin menfaatleri için bu kararı almakta tereddüt etmedik," dedi.

Başkan Güler, "DSP'nin temel değerleri ve ilkeleri doğrultusunda, her zaman en doğru olduğuna inandığımız kararı almayı bilmişizdir. Mevcut başkanımızın Sultangazi için ortaya koyduğu vizyon ve çalışmalar, bizim de destek vermemizi gerektiriyor. İlçe teşkilatı olarak birlikte istifa etme kararı aldık ve şimdi Sultangazi'nin daha da iyiye gitmesi için Başkan Dursun'un yanında yer alıyoruz," ifadelerini ekledi.

Güler sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda"DSP Sultangazi İlce Başkanlığı olarak Sayın Abdurrahman Dursun'un başarılı yönetimini destekleme kararı ile partimizden istifa ettiğimizi siz kamuoyuna sunarız. DSP Sultangazi E. İlçe Başkanı" ifadelerini kullandı.

DSP Sultangazi İlçe Başkanlığı ve teşkilat üyelerinin istifası, yerel politika anlayışında işbirliği ve başarının desteklenmesi açısından dikkate değer bir gelişme olarak kaydedildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER