Hasan Basri Biricik İnşaallah Sultangazi'de Milli Görüş Bayrağını Dalgalandıracağız

Geçirmiş olduğu elim kaza sonrası siyasete bir süre ara vermek zorunda kalan Hasan Basri Biricik, yeniden Milli Görüş Bayrağını Dalgalandıran için meclis üyesi adayı adayı oldu.

1994 yılından beri Sultangazi'de çeşitli kademelerde siyaset yaparak Milli görüş ve Erbakan hocanın davasına sahibi çıkan Hasan Basri Biricik, bir süre önce memleketi Malatya'da geçirmiş olduğu talihsiz bir kaza nedeniyle siyasete ara vermek zorunda kalmıştı. Geçen sürenin ardından yeniden sağlığına kavuşan Biricik, 31 Mart yerel seçimlerinde Sultangazi'de milli görüş belediyeciliğinde bende hizmete varım diyerek, Saadet Partisinden meclis üyeliği aday adaylığı başvurusu yaptı. Adaylık başvurusu Saadet partisi Sultangazi ilçe başkanlığı binasına gelen Biricik, evraklarını ilçe başkanı Hüseyin Aydoğan'a bizzat teslim etti.

Başkan Aydoğan "Çok çalışacağız"

Basri Biricik' ten başvuru dilekçesini ve evraklarını teslim alan ilçe başkanı Hüseyin Aydoğan,  "Çok çalışacağız, gece gündüz çalışacağız. Hasan Basri bak bu seçim çok önemli. Eğer şayet Sultangazi'de kaybetmiş olduğumuz 15 yıla bir 5 yıl daha eklersek bunun vebali önce benim sonrada senin omuzlarında olur. Onun için bu gündem itibaren gece gündüz demeden, yağış yağmur demeden, çamur çorak demeden, yaşlı genç demeden her bir ferde ulaşmak suretiyle mutlaka söz alacağız ve inşaallah 31 Mart'ta, Sultangazi'nin burçlarına bayrağı dikerek Sultangazi'nin yüzünü güldüreceğiz" dedi.

Okçular tepesini terk etmedik

Çocukluğumuzdan bu yana işin içindeyiz diyen Hasan Basri Biricik, "Geçirmiş olduğumuz kazadan dolayı bir süre çalışmalara ara vermek zorunda kaldık. Ama hiç bir zaman okçular tepesini terk etmedik halen devam ediyoruz. Bugünde meclis üyeliği adaylığı için müracaatımız vardı zaten kabul edildi. Çalışmalara devam edeceğiz. İnşaallah Sultangazi'mize hayırlı uğurlu olur" ifadelerini kullandı.

Haber: Hasan Tik 

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2024, 08:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER